Tentang Kami

1(1)

Pausahaan kami

Ningbo Liyuan Garment Co, Ltd didirikan dina taun 2003, nyaéta baju rajutan OEM & produsén ODM utamina khusus dina mroduksi kaos, Hoodies, sareng baju busana. Kalayan dekade kamekaran sakitu, urang gaduh lahan langkung ti 10000 m2 pabrik na
leuwih ti 200 pagawé anu terampil kalayan mesin canggih sareng manajemén efektif. Produk urang umumna diekspor ka Eropa, AS, Australia sareng Kanada, sareng mitra bisnis urang kaasup merek pasar sapertos Kmart, Walmart, merek fashion sapertos Zara, sareng merek modél jalan, sapertos Staple and Essentials.
"Kualitas Terpamaeun, Palanggan Sakedik" mangrupikeun prinsip anu pangpayunna ku kami tetep dituturkeun sadaya waktos. Sakumaha anu urang lakukeun sadaya waktos, urang salawasna ngaharepkeun ngadegkeun kerjasama jangka panjang sareng klien ku produk kualitas anu saé sareng jasa anu saé.

hfgfh (3)

Khusus kaos oblong

Kusabab 2019, kami ngamimitian seri jasa anyar ieu kanggo mitra kuantitas sedeng / leutik. Urang tiasa nyayogikeun pola desain atanapi konsumén urang tiasa nawiskeun logo atanapi polana. Sareng desainer profésional & tim pabrik urang bakal ngahasilkeun baju ngaropéa anjeun dina waktos anu singget.

Toko ritel online di Alibaba & aliexpress

Ogé ieu mangrupikeun bisnis ritel énggal dimimitian ti taun 2019, pikeun palanggan online. kami ogé ngadamel tim sareng nyiapkeun sababaraha kaos, hoodies, baju tambah ukuran pikeun ritel dina situs wéb online internasional Ali-express.

hfgfh (4)

hfgfh (4)

Bisnis OEM tradisional

Kami paling yakin bisnis saprak urang diadegkeun dina 2003. Saatos dekade kamekaran, kami netepkeun seueur mitra bisnis jangka panjang anu tiasa dipercaya. Pikeun nyumponan sarat anu béda, urang gaduh 2 pabrik dumasar kana Ningbo China sareng Yangon Myanmar.

hfgfh (4)

hfgfh (4)

hfgfh (4)

hfgfh (4)

Pabrik-1 (Ningbo, Cina):
Kalayan dasawarsa kamekaran, kami parantos ngadegkeun hulu industri hilir sareng hilir parantosan sareng mitra di Ninbo, anu ngajadikeun urang yakin pikeun nanganan pesenan ku rupa-rupa sarat, sapertos lawon anu henteu umum atanapi jahitan kompléks. Janten di pabrik Ningbo, urang tiasa ngadamel pesenan pakéan kalayan lawon anu henteu umum atanapi paréntah mendesan.

Pabrik-2 (Yangon, Myanmar):
Kalayan kamekaran bisnis, urang teras-terasan milari jalan pikeun nurunkeun biaya pikeun para nasabah, Janten urang mimiti investasi pabrik Myanmar ti 2018 pikeun biaya manual anu langkung handap. Ayeuna pabrik utamana pokus dina jumlah anu ageung pikeun nganggo lawon anu umum sareng sarat jahitan anu sederhana.