Baju Perlindungan Non-Anyaman Bersih

Katerangan Singkat:

  • Pakéan panyalindungan non-anyaman
  • Bahan: 100% lawon non-anyaman
  • Anti-semprot, Anti debu, alat panyalindungan anti-virus. Hawa-telapan, buktina cai
  • Perhatosan: Henteu pikeun panggunaan médis
  • Cord dina cangkéng sareng beuheung


Jinis Produk

Produk Tag

Produk

  • Pakéan panyalindungan non-anyaman
  • Bahan: 100% lawon non-anyaman
  • Anti-semprot, Anti debu, alat panyalindungan anti-virus. Hawa-telapan, buktina cai
  • Perhatosan: Henteu pikeun panggunaan médis
  • Cord dina cangkéng sareng beuheung

Produk anyar kami khusus dirarancang pikeun barang-barang kasehatan nu aya hubunganana wabah. Klasik anti-virus klasik, anti-menyemprot, lapisan anti lebu anti. Kalayan ngolah lapisan dilapis, éta mangrupikeun bukti-cai sareng hawa-telapan. Tali dina cangkéng sareng beuheung ngadamel baju éta dilereskeun, sareng tiasa dicocogkeun ka seueur jalma.

fdsaf (5) fdsaf (6) fdsaf (7)

fdsaf (8) fdsaf (9) fdsaf (10)

Rincian Husus

ID produk LYP-003
Jenis Produk Jas panyalindungan (Pakéan panyalindungan)
Jenderal Awéwé & lalaki
Grup Umur Sadaya umur (Awéwé, juniors)
Dijajah Kaséhatan Gawé
Usum: Musim semi, usum panas, usum gugur, usum tiis
Kerah Beungkeut Bunder
Perawatan Garasi Disposable
Feature Feature 100% lawon non-anyaman
Jenis Pasokan Jasa OEMM ODM

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali