Taros Kami

Pakéan Ningbo Liyuan Co, Ltd

Alamat

Baju Liyuan, industri industri LiShe JiangJia, distrik HaiShu, kota Ningbo, propinsi ZheJiang, Cina

E-mail

jiangsaizhen@liyuangarment.com

Edmond.zhou@liyuangarment.com

Telepon

Telepon1: 86-574-88270510

Telepon2: +86 18067569387

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami