Warta

  • Berita Berita

    Paméran dagang Bombay & laporan ringkes pikeun pasar India Kami nyaksian kamekaran China. Kitu oge India ngagaduhan potensi janten nagara industri anu kuat. Harga kapas sareng harga manual langkung mirah di India, kontraksi oge aranjeunna peryogi polong murah Cina ...
    Maca deui
  • Yayasan Garasi Ningbo Liyuan

    Ningbo Liyuan Garment Co, Ltd. diadegkeun dina taun 2003, nyaéta baju rajutan OEM & produsén ODM khusus dina ngahasilkeun kaos, Hoodies, sareng busana busana. Kalayan dekade kamekaran sakitu, urang gaduh lahan langkung pabrik 10000 m2 sareng langkung ti 200 alusna ...
    Maca deui
  • Pengecér Gawé Furloughs Gawé pikeun Panyebaran di COVID-19

    Énggalan sareng mall nutup panto tina pesenan ti pamaréntah lokal sareng nagara pikeun ngabantosan panyebaran COVID-19, nyababkeun kalambutan kana operasi merek sareng pabrik. Merek aksi olahraga Volcom furloughed 75 persén karyawan AS na anu minggu kamari ...
    Maca deui
  • Tariffs ditunda Deui kusabab Pandémik

    Importers ngadangu kasusah finansial kusabab pandémik COVID-19 tiasa nyuhunkeun penundaan 90 dinten pikeun pamayaran kanggo tugas, pajeg sareng biaya, dumasar kana tatanan eksekutif anu ditandatanganan ku Présidén Trump dina 18 April. pada g ...
    Maca deui
  • Yayasan Walmart Ngaléngkah Tepi Kanggo Topéng Médis Teu Médis Pikeun Covid-19

    Saprak pandémik COVID-19 mimiti, skor desainer Los Angeles sareng perusahaan pameunteu parantos gentos géngger sareng mimitian masker masker nonmedical. Seueur diantara aranjeunna mendakan bisnis anyar ogé tujuan anyar, sareng dina kasus desainer bebas Mario De La Torre h ...
    Maca deui
  • Pengecer: Naha atanapi Henteu Bukaan deui

    Pengecér di Los Angeles nuju jalan-jalan di antara pesen anu henteu bertentangan ti California Govin Newsom sareng walikota kota, Eric Garcetti, ngeunaan waktos aranjeunna kedah dibuka deui. Dina tanggal 4 Méi, Newsom nyebatkeun kamungkinan yén sababaraha usaha sapertos raga-raga st ...
    Maca deui
  • Topeng Panutup Meunangkeun Langkung Canggih

    Generasi produsén California sareng désainer parantos ngadamel kursus kacilakaan dina masker raray nonmedical dina dua bulan kapengker, sareng aranjeunna ayeuna nuju ngalangkungan dasar. Dina mangsa pandamik COVID-19, inisiatif pamaréntah sapertos LA Protect nunda ...
    Maca deui