Berita Berita

Pameran dagang Bombay & laporan ringkes pikeun pasar India

Kami nyaksian kamekaran Cina. Kitu oge India ngagaduhan potensi janten nagara industri anu kuat. Harga katun sareng harga manual langkung mirah di India, kontraksi aranjeunna ogé kedah poliéster murah, viscose, elastane, sareng sanés ngajelajah pasar India sareng milarian kasempetan ogé rencana kami pikeun dekade salajengna.

sdafs (5)

sdafs (5)

Léngkah pikeun internasional di Myanmar
Yangon, ibu kota Myanmar, gaduh langkung ti 5 juta ppl di kota ieu sareng ngagaduhan palabuhan pangsibukna di Myanmar. Tanpa ragu, éta nyaéta béntang anu énggal pikeun produsén baju sareng pabrik. Di tengah-tengah 2019, perusahaan kami mimiti investasi pabrik Yangon sareng ngahijikeun sumber antara China sareng Myanmar, anu ngajantenkeun urang langkung percaya kana harga konsumén anu langkung kompetitif.

Pameran fashion Magic: Taun penting pikeun pasar Amérika Kalér.
Taun 2012 penting di pabrik urang. Sateuacan pameran éta, para palanggan konsentrasi di Australia sareng Éropa. Saatos pameran éta, kami kéngingkeun sababaraha mitra anu dipercaya sareng ngadegkeun perusahaan jangka panjang.

sdafs (5)

sdafs (5)

The Éksplorasi dina E-commerce: AliExpress Shop & Cara anyar pikeun nganyahokeun stok saham.

Kalayan paningkatan e-commerce anu berkembang, perusahaan kami ogé milari cara anu langkung saé pikeun lawon saham. Tim kami mimiti ngarancang sareng rancang ageman nganggo lawon saham, sareng ritel atanapi grosir najan platform e-commerce domestik sareng oversea. Upami anjeun resep kana éta, plz cek


Waktu pos: Mei-22-2020