Yayasan Garasi Ningbo Liyuan

Ningbo Liyuan Garment Co, Ltd. diadegkeun dina taun 2003, nyaéta baju rajutan OEM & produsén ODM khusus dina ngahasilkeun kaos, Hoodies, sareng busana busana. Kalayan dekade kamekaran anu stabil, kami gaduh bumi anu langkung ti pabrik 10000 m2 sareng langkung ti 200 pagawé anu terampil di Ningbo kalayan mesin canggih sareng manajemén anu efektif.

Ningbo Liyuan Garment Co, Ltd. diadegkeun dina taun 2003, nyaéta baju rajutan OEM & produsén ODM khusus dina ngahasilkeun kaos, Hoodies, sareng busana busana. Kalayan dekade kamekaran anu stabil, kami gaduh bumi anu langkung ti pabrik 10000 m2 sareng langkung ti 200 pagawé anu terampil di Ningbo kalayan mesin canggih sareng manajemén anu efektif.

sdafs (5)

Sareng urang gaduh dua perusahaan cabang di YangZhou China, Yangon Myanmar. Produk urang umumna diekspor ka Eropa, AS, Australia sareng Kanada, sareng mitra bisnis urang kaasup merek pasar sapertos Kmart, Walmart, merek fashion sapertos Zara, sareng merek modél jalan, sapertos Staple and Essentials.

"Kualitas Terpamaeun, Palanggan Sakedik" mangrupikeun prinsip anu pangpayunna ku kami tetep dituturkeun sadaya waktos. Sakumaha anu urang lakukeun sadaya waktos, urang salawasna ngaharepkeun ngadegkeun kerjasama jangka panjang sareng klien ku produk kualitas anu saé sareng jasa anu saé.


Waktu pos: Mei-22-2020