Pakéan Perlindungan Non-anyaman Bersih LYP-004

Katerangan Singkat:

  • Pakéan panyalindungan non-anyaman
  • Bahan: 100% lawon non-anyaman
  • Anti-semprot, Anti debu, alat panyalindungan anti-virus. Hawa-telapan, semi-buktina
  • Perhatosan: Henteu pikeun panggunaan médis
  • Tombol, 3 kantong, tulang rusuk


Jinis Produk

Produk Tag

Produk

  • Pakéan panyalindungan non-anyaman
  • Bahan: 100% lawon non-anyaman
  • Anti-semprot, Anti debu, alat panyalindungan anti-virus. Hawa-telapan, semi-buktina
  • Perhatosan: Henteu pikeun panggunaan médis
  • Tombol, 3 kantong, tulang rusuk

Produk anyar kami khusus dirarancang pikeun barang-barang kasehatan nu aya hubunganana wabah. Klasik anti-virus klasik, anti-menyemprot, lapisan anti lebu anti. Ngabandingkeun kana LYP003, supados tetep perméabilitas hawa pangsaéna. Urang nganggo layung tinimbang tali sareng gaduh 3 kantong dina payun sareng katun dina ribet, anu ngajantenkeun tiasa ngagem sareng ngagampangkeun.

fasdfads (1) fasdfads (2) fasdfads (3) fasdfads (4) fasdfads (5)

Rincian Husus

ID produk LYP-004
Jenis Produk Jas panyalindungan (Pakéan panyalindungan)
Jenderal Awéwé & lalaki
Grup Umur Sadaya umur (Awéwé, juniors)
Dijajah Kaséhatan Gawé
Usum: Musim semi, usum panas, usum gugur, usum tiis
Kerah Beungkeut Bunder
Perawatan Garasi Disposable
Feature Feature 100% lawon non-anyaman
Jenis Pasokan Jasa OEMM ODM

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali