Perlindungan pe

  • PE Protection Clothing

    Pakéan Perlindungan pe

    • Pakéan panyalindungan pe
    • Bahan: 100% pe (poliétilén)
    • Anti-semprot, Anti debu, alat panyalindungan anti-virus. Tahan cai
    • Perhatosan: Henteu pikeun panggunaan médis
    • Cék dina cangkéng