Pakéan panyalindungan Polyester

Katerangan Singkat:

  • Pakéan panyalindungan poliéster
  • Bahan: 100% poliéster
  • Anti-semprot, Anti debu, alat panyalindungan anti-virus.
  • Perhatosan: Henteu pikeun panggunaan médis


Jinis Produk

Produk Tag

Produk

  • Pakéan panyalindungan poliéster
  • Bahan: 100% poliéster
  • Anti-semprot, Anti debu, alat panyalindungan anti-virus.
  • Perhatosan: Henteu pikeun panggunaan médis

Produk anyar kami khusus dirarancang pikeun barang-barang kasehatan nu aya hubunganana wabah. Ngabandingkeun LYP-001, LYP-002 ditutupan saé ti payun ka tukang. Samentawis, lawon ngagaduhan perméabilitas hawa anu langkung saé, anu cocog pikeun ngagem waktos lami. Kami nyarankeun pisan LYP-002 sabab hargana langkung handap tibatan lawon anu henteu dianyam ku pangaruh panyalindungan anu sami.

jklk (3)

jklk (1) jklk (2)

Rincian Husus

ID produk LYP-002
Jenis Produk Jas panyalindungan (Pakéan panyalindungan)
Jenderal Awéwé & lalaki
Grup Umur Sadaya umur (Awéwé, juniors)
Dijajah Kaséhatan Gawé
Usum: Musim semi, usum panas, usum gugur, usum tiis
Kerah Beungkeut Bunder
Perawatan Garasi Disposable
Feature Feature 100% dilapis poliéster diolah
Jenis Pasokan Jasa OEMM ODM

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali