Non-Woven Coverall Protection Suit

Katerangan Singkat:

  • Jas panyalindungan panutup non-anyaman
  • Bahan: 100% lawon non-anyaman
  • Anti-semprot, Anti debu, alat panyalindungan anti-virus. Hawa-telapan, semi-buktina
  • Pita elastis dina cuff, hood, instep sareng cangkéng. Zip kalebet


Jinis Produk

Produk Tag

Produk

  • Jas panyalindungan panutup non-anyaman
  • Bahan: 100% lawon non-anyaman
  • Anti-semprot, Anti debu, alat panyalindungan anti-virus. Hawa-telapan, semi-buktina
  • Pita elastis dina cuff, hood, instep sareng cangkéng. Zip kalebet

Produk anyar kami khusus dirarancang pikeun barang-barang kasehatan nu aya hubunganana wabah. Protéksi Ultra pikeun staf kabersihan. Éta tiasa nutupan sadayana awak sareng ngajaga mobilitas anu saé. Lawon anu henteu dijajah tiasa nolak virus, nyemprot, lebu sareng nyebarkeun hawa seger. Kalayan henteu ragu, LYP-005 mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun staf ngajaga virus ngabahayakeun sareng lebu dina sagala jinis kaayaan.

 gfdsg (6) gfdsg (8)

Rincian Husus

ID produk LYP-005
Jenis Produk Jas panyalindungan (Pakéan panyalindungan)
Jenderal Awéwé & lalaki
Grup Umur Sadaya umur (Awéwé, juniors)
Dijajah Kaséhatan Gawé
Usum: Musim semi, usum panas, usum gugur, usum tiis
Kerah Beungkeut Bunder
Perawatan Garasi Disposable
Feature Feature 100% lawon non-anyaman
Jenis Pasokan Jasa OEMM ODM

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali