Rok Bal Bungkus Midi Awéwé

Katerangan Singkat:

Nomer produk Lyq-003
Ngaran Produk Belang rok bungkus midi
Jenis Pasokan OEM & ODM + Écér
Harga OEM FOB US $ 4,0 - 7,0
OEM Min qty 300 lembar


Jinis Produk

Produk Tag

Produk:

● Baju midi ngabungkus rok anu nganggo tulang cangkéng
● Kain: kapas poliéster

Salian ti rok bungkus hip-pondok, rok bungkus midi-pondok ogé pikaresepeun. Seksi, nyaman sareng aman, tanpa ragu yén éta pilihan pangsaéna dina usum panas

Rincian Husus

Jenis Produk Rok
Jenderal Awéwé
Grup Umur Sadaya umur (Awéwé, juniors)
Dijajah  Kasual, Kantor, Gawé, Tanggal, Pesta, Jalanan, Sapopoé ngagem , Kasual
Usum: Usum panas
Kerah Beungkeut Bunder
Perawatan Garasi Nyarankeun pikeun ngumbah leungeun cai tiis. Entong dipasihan pamutih. Mesin bisa dicas
Feature Feature kapas poliéster

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali