Awéwé Kasét Kasét Kasét Kasét Kasét

Katerangan Singkat:

Nomer produk LPW-001
Ngaran Produk Kelir kasual warna lemes
Jenis Pasokan OEM & ODM + Écér
Harga OEM FOB US $ 3.0 - 7,0
OEM Min qty 300 lembar


Jinis Produk

Produk Tag

Produk:

● jogger peluh kasual warna padet
● Kain: Sakur (kapas, CVC, TC, kentel viscose, french terry jsb)
● Késang anu gaduh togél drawcord, kantong sisi, tulang cangkéng sareng iga-hem tulang

Sweatpants kasohor pikeun kanyamanan, daya tahan sareng genah. Produk ieu mangrupikeun desain anu paling dasar tina sweatpants (meureun gaya saeutik, tapi tetep klasik pisan). Sareng henteu aya desain anu langkung rumit, desain asli leres pisan pikeun latihan poean sareng jog.

gfdsg (5) gfdsg (1) gfdsg (2) gfdsg (3) gfdsg (4)

Rincian Husus

Jenis Produk Calana panjang
Jenderal Awéwé
Grup Umur Sadaya umur (Awéwé, juniors)
Dijajah Kasual, Kantor, Pagawean, Tanggal, Pesta, Perjalanan, Jalanan, Sapopoé ngagem , Kasual , Yoga, Latihan, Kabugaran, Gym, Larian
Usum: Sadaya musim
Kerah Beungkeut Bunder
Perawatan Garasi Nyarankeun pikeun ngumbah leungeun cai tiis. Entong dipasihan pamutih. Mesin bisa dicas
Feature Feature Fleece atanapi terry Perancis

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali