Joggers Print Kasual Awéwé

Katerangan Singkat:

Nomer produk LPW-002
Ngaran Produk Jogger kasual kalayan citak
Jenis Pasokan OEM & ODM + Écér
Harga OEM FOB US $ 3,8 - 7,0
OEM Min qty 300 lembar


Jinis Produk

Produk Tag

Produk:

● calana jogger yoga kasual nganggo citak
● Kain: TC terry (65% poliéster 35% katun)

Upami anjeun kipas tina yoga atanapi joging, produk ieu dirancang pikeun anjeun. Beurat hampang, lawon anu haneut, teu aya sénjo pikeun pangendali sareng busana sakumna sadaya. Kualitas, harga ékonomi sareng jinis citak kanggo anjeun pilih.

_S7A2727 _S7A2732 _S7A2733 _S7A2734 _S7A2712 _S7A2725

Rincian Husus

Jenis Produk Calana panjang
Jenderal Awéwé
Grup Umur Sadaya umur (Awéwé, juniors)
Dijajah  Kasual, Kantor, Pagawean, Tanggal, Pesta, Perjalanan, Jalanan, Sapopoé ngagem , Kasual , Yoga, Latihan, Kabugaran, Gym, Larian
Usum: Sadaya musim
Kerah Beungkeut Bunder
Perawatan Garasi Nyarankeun pikeun ngumbah leungeun cai tiis. Entong dipasihan pamutih. Mesin bisa dicas
Feature Feature Terry TC (65% poliéster 35% katun)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali