Wanita Jilid Cetak Pencét

Katerangan Singkat:

Nomer produk LPW-003
Ngaran Produk Pencétana nyalira
Jenis Pasokan OEM & ODM + Écér
Harga OEM FOB US $ 2,8 - 7,0
OEM Min qty 300 lembar


Jinis Produk

Produk Tag

Produk:

● Énggal ku legasi citak
● Kain: poliéster-elastana atanapi katun-élastis atanapi viscose-élastis
● Kalayan paménta élastisitas anu béda-béda, kami nganggo rasio bahan anu béda pikeun nyumponan syarat pelanggan.

Legging mangrupikeun salah sahiji produk utama urang. Desain anu singket sareng henteu masangkeun elemen anu langkung sampurna kalayan kahirupan dinten anjeun ka poe sadinten. Ngahasilkeun perasaan gratis sareng teu aya larangan. Sareng hargana ékonomi pisan.

gfjgj (1) gfjgj (2) gfjgj (3) gfjgj (4) gfjgj (5) gfjgj (6) gfjgj (7) gfjgj (8) gfjgj (9) gfjgj (10) gfjgj (11) gfjgj (12)

Rincian Husus

Jenis Produk Legging
Jenderal Awéwé
Grup Umur Sadaya umur (Awéwé, juniors)
Dijajah  Kasual, Kantor, Pagawean, Tanggal, Pesta, Perjalanan, Jalanan, Sapopoé ngagem , Kasual , Yoga, Latihan, Kabugaran, Gym, Larian
Usum: Sadaya musim
Kerah Beungkeut Bunder
Perawatan Garasi Nyarankeun pikeun ngumbah leungeun cai tiis. Entong dipasihan pamutih. Mesin bisa dicas
Feature Feature poliéster-élastan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali